Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Kurser och pysselkvällar i blombinderi och plantering

Stilflorist-Jimmy under en av alla kurser för privatpersoner.

Stilfloristernas prisbelönta florister erbjuder kurser, inspirationer och "pysselkvällar" i blombinderi för alla intresserade, för alla tänkbara tillfällen. Och man kan vara nybörjare för att delta på kurserna!

Grundkurser och inspirationer för nybörjare

Vi anpassar grundkurserna och de allmänna inspirationstillfällena så att de passar varje enskild deltagare, vilket gör att nybörjare och icke-florister lätt kan få en massa nyttiga tips och idéer om varje ämne i kurserna, med personlig och grundlig handledning på nybörjarnivå. I de få fall en kurs inte vänder sig direkt till nybörjare framgår det tydligt.

Nybörjarkurs i Stilfloristernas särskilda utbildningslokal.

Det går att anmäla sig som enskild deltagare eller i grupp till våra grundkurser och allmänna inspirationer. Grupper om minst sex personer kan alltid få ett specifikt eget valt tema på kursen eller pysselkvällen, och oftast välja datum och tid fritt utifrån vad som passar gruppen bäst! Det kan exempelvis vara ett gäng kollegor på en arbetsplats, en grupp pensionärer som vill göra något annorlunda, en grupp tjejer på möhippan eller gäng som vill få romantiska idéer som kan överraska ens partner.

Vid grundkurser har deltagare alltid möjlighet att ta med sig egna krukor och annat material och få hjälp och tips om hur dessa kan användas på bästa tänkbara sätt, och kombinera med passande blommor/växter och inredningsdetaljer från butiken.

Våra grundkurser och allmänna inspirationstillfällen hålls i butiken eller i vår särskilda utbildningslokal som ligger alldeles intill butiken. 

Intresseanmälan och kursanmälan

Kursdeltagande ska föranmälas till info@stilfloristerna.se senast 4 dagar innan respektive kurstillfälle. Det går även att boka via telefon, på 013-13 53 00. Eventuell avanmälan senare än 2 dagar innan kurstillfället faktureras med 149:-/avbokad deltagare.

Kontakta oss gärna vid frågor om respektive kurs, eller om särskilda önskemål och specialkurser, så hjälper vi till!

 

Planerade öppna grundkurser och allmänna inspirationer
(deltagande ska föranmälas till info@stilfloristerna.se)

 

Kursens ämne


 

 

Nivå och beskrivning


 

 

Tid och plats


 

 

Deltagaravgift


 

Det finns för närvarande inga planerade grundkurser att anmäla sig till. Vid gruppanmälan, mejla oss direkt så fixar vi en tid som passar! 

150-399 kr/person beroende på ämne och kurslängd. Kostnad för valfritt material tillkommer, med 15% rabatt på allt i butiken!

 

Mer om deltagaravgift och betalning

För grupper/sällskap om minst fyra personer som anmäler sig och deltar tillsammans för en öppen grundkurs får specialpris: gå 4 men betala för 3 (exklusive material). Sällskap om 1-3 personer betalar ordinarie kursavgift.

I kursavgiften ingår enklare fika.

Betalning sker i samband med kurstillfället, med kort eller kontanter. Företagsgrupper kan även faktureras (moms ingår i angivna priser och en fakturaavgift tillkommer med 29:-, inklusive moms).

 Antal kursplatser

Vår kurslokal har plats för max 12 deltagare per kurstillfälle vid grundkurser och allmänna inspirationer. För större sällskap behöver kursen/inspirationen hållas på annan plats. Minsta antal deltagare totalt behöver vara fyra för att en grundkurs ska genomföras. Vanligen ger vi grundkurser med en handledare på plats.

Utbildning och inspiration för florister

För intresseanmälan, prisförslag och bokning av utbildningar och inspirationer, skriv till info@stilfloristerna.se.