Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Stilfloristernas grundare

Stilfloristerna i Linköping AB grundades 2012, av Joakim Anrell och Jimmy Englund, efter många månaders planering för att utveckla ett helt nytt och unikt koncept inom blommor och inredning, med den mest eleganta och stilrena inriktningen, med riktigt skickliga florister och blomsterkreatörer i butiken.  Jimmy Englund
Grundare och butikschef med många års erfarenhet som florist inom allt som rör blombinderi. Är särskilt inriktad på eleganta bröllopsbinderier och moderna stilrena arrangemang. Han håller i inspirationsutbildningar för andra florister i landet och utomlands, är utvald av Floral Fundamentals och Fusions Flowers Magazine 2016 och 2017 som internationell inspiratör, samt är en flitig och framgångsrik tävlingsflorist.

 

Jimmy Englund, grundare och butikschef för StilfloristernaJoakim Anrell
Ägare och grundare, med lång erfarenhet av blommor inom trädgårdsområdet. Är i första hand kreatör och entreprenör med fokus på Stilfloristernas övergripande strategier, marknadsföring och administrativa områden. Joakim har på senare tid börjat tävla i blombinderi.

Joakim Anrell, grundare och ägare till Stilfloristerna