Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Omdömen från våra kunder

Tack vare alla våra kunder, alla enskilda uppdrag vi får, och all fantastisk respons vi möter för vårt engagemang får vi hela tiden energi och glädje att fortsätta utmana våra gränser och utvecklas för att skapa rätt personliga arrangemang för varje tillfälle. Här sammanställer vi ett axplock av all respons och alla omdömen vi får från våra kunder.

Stilfloristerna på Facebook

Antal följare 2018-04-16: 77 850 st (flest av alla blomsterbutiker i Sverige)
Genomsnittsbetyg från följare: 4,65 av 5 möjliga stjärnor (av 176 omdömen), varav flera ikryssade 1:or är uppenbara misstag som kryssats i när betygsättaren egentligen menat 5 för högsta betyg, samt i vissa fall är 1:or "sabotage" från konkurrenter. Det innebär att rätt genomsnittbetyg från kunderna egentligen är betydligt högre.
Tillväxt: under sommaren 2015 ökade mängden följare med 500% vilket är mer än vad något annat företag i hela Sverige, alla kategorier, ökade under perioden juni-augusti.
Poäng i Smampions betygsättning 2018-04-16: 91 av 100 (1:a bland blombutiker, 2:a totalt inom handel)

Några kommentarer på Facebook:

Sofia B – 5 stjärnor:
"Helt fantastiska, beställer det mesta i blomster hos er och blir alltid lika nöjd.. 
Ni är så duktiga och grymma! Bästa!!"

Johan O – 5 stjärnor:
"Helt otroliga arrangemang, jag har aldrig sett något finare!!"

Erik M – 5 stjärnor:
"Ett stort tack till Stilfloristerna för de vackra blomarrangemangen och den omedelbara servicen i samband med mammas begravning förra veckan! Kunde inte ha gjort det utan er. Varma hälsningar, Erik"

Mirjam B – 5 stjärnor:
"Underbar personal som förvandlade min och min numera makes ide' och inspiration till verklighet! Jag blev överlycklig när jag såg buketten då deras skapelse vad över min förväntan! Stilfloristerna är verkligen att rekommendera!"

Ullrica E – 5 stjärnor:
"En underbar butik med otroligt trevlig och bemötande personal:)"

Linda L – 5 stjärnor:
"Vi köpte vår brudbukett från Stilfloristerna. Den var helt magiskt vacker, bättre än perfekt! Absolut 5 stjärnor och en extra guldstjärna! Tack snälla ni!"

Lotta D – 5 stjärnor:
"Tack för fantastiskt vackra arrangemang till vår mors begravning. /Lotta och Christer"

Maja L – 5 stjärnor:
 "En underbar och häftig butik. Mycket trevligt folk."

Christina C, inlägg 2015-05-06:
Varmt tack för mycket vacker kistdekoration till Uppståndelsens kapell valborgsmässoafton. Familjen mycket  nöjda med ert verk.

Lotta W, inlägg 2015-04-13:
Ett stort tack för en fantasifull kreation med medhavda grodor. Ni är otroligt duktiga och hjälpsamma. Jag är mycket tacksam! 
 

Stilfloristerna på Instagram

Antal följare 2018-04-16: 25 070 st

Några kommentarer på Instagram:

@gunnzac
"Ni är sååå duktiga! Ni har en sån klass på butiken! Helt fantastiskt!"

@brillan38
"Oh, vad jag njuter när jag tittar på bilderna! Alla blomsterarrangemang, allt från den enklaste bukett till brudbuketter och begravningskransar är lika vackra som smakfulla!!!"

@jossan_nira
"Ni är helt otroligt duktiga! Kommer för alltid minnas era fina blommor på min pappas begravning..."

@veronica_sundberg
"Återigen. Shit vad ni kan :) Kanske måste förnya löftena med min karl :)"

@butikmariette
"Ni är helt otroliga!"

@begravningsbyralouisegylling
"Så fantastiskt att få njuta av er makalösa kompetens i både skapande och bemötande! Det känns så varmt i hjärtat av ett så enormt genuint samarbete! Tack!"

@florabukettenlotta
"Ni har verkligen stil!"

@marisilver61
"Vilken lyxig känsla att titta på era vackra bilder."

@lisaerwing
"Tack för de superfina julgrupperna som vi beställt och hämtade idag! Vet att de kommer bli varmt uppskattade!"

@nordstromsara
"Ni är verkligen fantastiskt duktiga!!!"

@mallezm
"...Kul och se era annorlunda julgrupper. Ni har ett nytänk. Känns modernt. Kul"

@hesiri
"Kommer för alltid att minnas denna vackra bukett på min svärmors begravning. Ett stort Tack till Er!"

@onegaflora
"Älskar allt ni gör! Så bra arbeten ni levererar! Ni är en av de bästa blomsterbutikerna i hela Sverige!"

 

 

Stilfloristerna på google.se

 

Antal omdömen 2018-04-16: 12 st
Genomsnittsbetyg: 4,8 av 5

Några kommentarer på google.se

 

Eva Meyer: "Vill tacka för den proffsiga hjälpen man alltid får hos er. Ni är bara bäst. Med vänlig hälsning, Familjen Meyer"

Lillemor Lidman: "Mycket duktiga. Gjorde en vacker brudbukett med matchande blomsterarrangemang till bröllopsmiddag. Prisvärt!"

Gunilla Boman: "Alltid trevligt att besöka Stilfloristerna! Fina blommor och serviceinriktad och trevlig personal."

 

Stilfloristerna på eniro.se

Antal omdömen 2017-01-17: 27 st
Genomsnittsbetyg: 4,6 av 5

Några kommentarer på Eniro.se:

 

Hanna A, Betyg "Helt fantastiskt!" 5 (av 5):

Fantastisk från början till slut!

Bara superlativ! Är inte hemmahörande i Linköping och beställde brudbuketten bara en vecka innan bröllop via telefon. Redan där ett fantastiskt mottagande av Jimmy. Beskrev känslan jag ville förmedla med buketten samt mailade inspirationsbilder på bukett, vigselplats och klänning. De träffade mitt i prick! Vilken känsla de har. Unikt, vackert och precis så fint som jag önskat mig! Generösa öppettider och blommorna levererades dessutom i mycket praktiskt förpackning.
Skulle rekommendera Stilfloristerna till alla!  
/Helena

 

Camilla L, Betyg "Helt fantastiskt!" 5 (av 5):

Bästa floristerna i Linköping, utan tvekan.

Bästa floristerna i Linköping! Underbar service och deras dekoration till min pappas kista var fantastisk. De tänker hela tiden nytt. Rekommenderar dem varmt!

 

Liz, Betyg "Helt fantastiskt!" 5 (av 5):

Fantastisk butik och personal

Det är en fröjd att gå in och botanisera bland alla läckerheter i både blomväg, krukor och annat. Mycket kunnig, trevlig och serviceinriktad personal som gör fantastiska binderier.Christian, Betyg "Helt fantastiskt!" 5 (av 5):

God service- klockren leverans

Jag skulle beställa ett väldigt specifikt arrangemang som jag knappt själv kunde beskriva. Stilfloristerna kunde hjälpa mig med detta och dessutom leverera till dörren dagen därpå. Mycket god service och en produkt av högsta kvalitet! 
       
 

Maria, Betyg "Helt fantastiskt!" 5 (av 5):

En otroligt fin butik med mycket trevlig och servicesinnad personal.

Jag har handlat där vid ett flertal tillfällen och alltid varit 100 procent nöjd. Det är en fröjd att besöka butiken och se deras fantastiska blommor av högsta tänkbara kvalitét. Jag rekommenderar denna butik, som enligt mitt tycke är mycket över det vanliga.

 

Uppskattning i butiken

Tillväxt: Antalet kunder som besöker butiken har ökat stadigt under hela perioden 2012-2018. Ökningen är i genomsnitt 15% per månad jämfört med samma månad föregående år.

Största säljdag: Alla hjärtans dag, 14/2 2018, är Stilfloristernas hittills enskilt största säljdag, såväl sett till antal kunder i butiken, som antal beställda blomsterbud. Den totala försäljningsökningen (i kronor) jämfört med tidigare rekordet var 31%.

Största ökningsperioden: Påsken 2018, med skärtorsdagen och påskaftonen, innebar Stilfloristernas hittills största enskilda ökning procentuellt sett, med en ökad omsättning på 33% jämfört med samma period året innan.

Uppskattning av kunderna: Dagligen hör kunder av sig till butiken, via besök, mejl eller telefonkontakt, och framför fina vitsord om butikens skapelser, leveranser och service. Många av dessa omdömen finns nerskrivna av kunderna i butikens officiella gästbok.