Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Utbildningar, inspirationer och blomstershower för florister

 

Behöver du och dina medarbetare eller elever floristisk inspiration, kan du välja att anlita Stilfloristerna för utbildningar, inspirationer och blomstershower.

Våra prisbelönade och erfarna florister inspirerar och utbildar både befintliga och blivande florister med nya idéer, metoder och tekniker. Varje inspirationstillfälle anpassas helt efter varje enskilt behov i en floristklass, på en blomsterbutik, hos en grossist eller i anslutning till en mässa.

Vid inspirationer för florister besöker vi gärna den enskilda butiken för att kunna bjuda på inspiration som maximalt passar den stil och miljö som den enskilda butiken vill förmedla. Vid utbildningar för blivande florister besöker vi vanligen aktuell skola.

Vår huvudinspiratör, tillika konstnärlig ledare för Stilfloristerna, är Jimmy Englund. Han har över 20 års erfarenhet som florist, och har hållit i åtskilliga utbildningar och inspirationer ensam eller tillsammans med någon av Stilfloristernas övriga medarbetare. Vid stora inspirationsgrupper eller fördjupningskurser för blivande eller befintliga florister kan det krävas två handledare från oss beroende på antal deltagare. 

Stilfloristernas kan anlitas för utbildningar, inspirationer och blomstershower i hela världen.

Kostnaden för att anlita Stilfloristerna för kurser, inspirationer och blomstershower beror på det enskilda tillfället, med typ av inspiration och om det krävs att vi deltar med en eller två florister. Vanligen tillkommer även en kostnad för resa och boende, beroende på var inspirationen ska ske. 

Gör intresseanmälan för våra kurser och inspirationer för florister

För intresseanmälan, prisförslag och bokning av utbildningar och inspirationer, skriv till info@stilfloristerna.se.

 

Bilder från inspirationer i samband med Helsinki Open i april 2018, på uppdrag av Interflora Finland:

 

Bilder från Le Bonheur Florist design school i Kina, november 2017:

 

Bilder från öppet hus för florister på Florahallen i Årsta, oktober 2017:

 

 

Bilder från Euroflorists julinspiration i augusti 2017:

 Bilder från öppet hus för florister på Florahallen i Årsta, oktober 2016: