Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Bröllop och bröllopsblommor från Stilfloristerna

Stor och fluffig brudbukett á la 2017.

Går du i giftastankar, boka in våra erfarna bröllopsflorister. Då får du hjälp med en magisk bröllopsupplevelse som passar just dig i stil och prisläge!

Bröllopet är en av livets största händelser, som ofta ska vara ett glädjefyllt minne för livet. Den dagen har du och din partner möjlighet att förgylla med rätt blommor och dekorationer från Stilfloristerna.

Ett genomtänkt val av bukett och blomsterarrangemang gör upplevelsen av just ert bröllop till något unikt och personligt. Och det finns oändliga möjligheter att utforma allt från hur brudbukett och coursage ser ut, till hur exempelvis kyrkorum och festlokaler kan arrangeras för att ge precis rätt känsla för ert bröllop.

Våra florister har mycket stor kunskap och erfarenhet av att hitta såväl klassiska och traditionella, som personliga och eleganta lösningar för helhetsintrycket av ett bröllop. Omkring 200 brudpar per år brukar ta hjälp av just Stilfloristerna. Om ni tar hjälp av Stilfloristerna kan ni känna er trygga med att bröllopet får en blomsterutsmyckning som passar just era behov och önskemål, och er budget.  

Elegant brudbukett med lyxiga rosor

Elegant handbunden brudbukett med exklusiva Austin-rosor.

Boka tid

För att boka bröllopsblommor behöver du boka en tid för en så kallad bröllopskonsultation, så att vi tillsammans kan gå igenom precis de behov, krav och önskemål som ni har inför bröllopet. Under bröllopskonsultationen går vi igenom olika alternativ och möjligheter med olika prislägen, samt ger tips på vad både vi och ni som brudpar kan göra för att förhöja bröllopsupplevelsen. I samband med konsultationen betalar ni en deposition på 500kr som sedan dras av från slutpriset (eller om ni så önskar köper ni bara själva konsultationen och råden om ni vill skapa själva).

Vi har ingen möjlighet att lämna offerter utan en bröllopskonsultation, eftersom en brudbukett och andra bröllopsblommor varierar enormt mycket i pris, och vi måste veta exakt vilka behov och krav som varje bröllop har för att skapa det som är hundra procent rätt.

Elegant och kompakt droppformad brudbukett

Engelsk klase: Elegant och kompakt droppformad brudbukett

Brudbuketter

Det blir allt vanligare att brudpar väljer en mer unikt och personligt utformad brudbukett, både vad gäller val av blommor och val av form. Det kan vara allt från en enkel bukett med säsongens blommor till en brudbukett som har ett mer modernt och djärvt inslag.

Handbundna löst formade brudbuketter är just nu vanligast, men variationen av stilar är alltid mycket stor och brudbuketter i olika fantasiformer efterfrågas allt oftare. Hos Stilfloristerna kan ni alltid få hjälp med att förverkliga just era personliga drömmar och idéer om hur er brudbukett ska se ut.

Cool brudbukett i glameliteknik - för den coola eleganta kvinnan


Coursage (brudgummens blomma)

För att under bröllopet förhöja känslan av brudens och brudgummens samhörighet brukar brudgummen ha en blomma på sitt bröst (så kallat Coursage), vanligtvis placerad på vänster sida. Genom att skapa ett coursage av en eller flera av de blommor som finns i brudbuketten förstärks helhetsintrycket.

Hos Stilfloristerna kan ni alltid få ett genomtänkt val av coursage, med råd om allt från vad som är mest vanligt till hur ett mer unikt och personligt val kan se ut. 

 

 

Blomsterutsmyckning av bröllops- och festlokaler

Handledsbrudbukett för den moderna tjejen

Brudbukett för handleden - för den moderna tjejen

Oavsett om bröllopet sker exempelvis i en kyrkosal, i en trädgård eller hemma i köket så kan väl valda blomarrangemang och utsmyckningar förhöja känslan under bröllopsakten. Det kan handla om allt från små och stora bänkdekorationer i kyrkan eller trädgården till bordspokaler fyllda med väl valda snittblommor. Stilfloristerna hjälper gärna till att leverera och dekorera på plats. 

Även vid upplevelser efter själva akten, vid till exempel mingel eller middag, kan olika blomsterarrangemang förhöja känslan. Det kan handla om allt från scendekorationer till blomarrangemang på middagsbord och kaffebord. Även här kan Stilfloristerna gärna hjälpa till att leverera och dekorera på plats.

Gemensamt bidrar varje blomarrangemang och utsmyckning till en komplett känsla för ert bröllop. Be gärna Stilfloristerna om hjälp med att göra just ert bröllop till ett glädjefyllt minne för livet!

Brudbukett på ett fantasifullt sätt med limetoner i orkidéer, nejlikor och santini.

Brudbukett med trådade rankor

 

 

 

 

 

 

En av Stilfloristernas alla nyskapande former för en brudbukett