Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blommor till bröllopsceremoni, kortege och festlokal

Hos Stilfloristerna kan du enkelt få hjälp med alla slags blommor till bröllopet. Utöver exempelvis brudbukett, tärnbuketter, näbbuketter och knappnålsblommor kan vi hjälpa till att dekorera platsen för själva vigseln, fordonet som brudparate ska färdas i, och festlokalen där bröllopsfesten äger rum.

Under exempelvis kyrkobröllop kan den personliga känslan och det önskade bröllopstemat förstärkas med blommor utanför kyrkoingången, längs med altargången och framme vid altaret. Under trädgårdsbröllop kan också gången dekoreras, liksom "altaret", med exempelvis blomsterbågar eller höga blomsterdekorationer.

För bröllopskorteger, eller annan transport till och från bröllopsceremonin i exempelvis öppna bilar eller häst och vagn, kan Stilfloristerna hjälpa till att dekorera fordonet med blommor som förstärker den personliga känslan och stilen på bröllopet.

För bröllopsmiddagar och bröllopsfester kan Stilfloristerna hjälpa till med alla önskemål om blomutsmyckning av lokaler, inklusive entréer och trapphallar. Det kan exempelvis handla om bordsdekorationer i alla storlekar och stilar, bröllopsbågar eller väggdekorationer åt brudparet, scendekorationer för eventuella scener, fönsterdekorationer, takkronedekorationer, kandelaberdekorationer och dekorationer för buffébord, tårtbord eller barer.

Inom hela Östergötland kan Stilfloristerna leverera samtliga bröllopsblommor på plats, och vid behov även ha en eller flera florister på plats som dekorerar allting.

Du går igenom alla dina önskemål om bröllopsblommor och får råd och tips i samband med den bröllopskonsultation som du bokar med Stilfloristerna.