Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Morgongåvor till bruden (eller brudgummen)

Morgongåva i form av ett smycke på en bädd av smårosor, i en elegant ask.

Stilfloristerna hjälper gärna till att förgylla bröllopsdagen med passande morgongåvor, det vill säga det som av tradition är en gåva från brudgummen till bruden (vilket numera kan vara från ena parten till den andra oavsett kön) som en extra kärleksförklaring.

En vanlig och mycket uppskattad morgongåva är ett fint smycke, och Stilfloristerna har många eleganta och stilrena smycken från svenska Oxxo Design, som passar utmärkt som morgongåva. För att ytterligare förgylla en sådan gåva har Stilfloristerna många passande idéer där smycket kompletteras med härliga blommor. Varför inte exempelvis överlämna ett smycke på en bädd av rosor, inuti en läcker ask...

En kärleksfull morgongåva kan även vara en passande blomsterdekoration. Det kan exempelvis handla om ett litet kompakt blomsterhjärta, ett stort luftigt hjärta med rankade blommor eller en stor och fin röd ros i en elegant förpackning. Variationsmöjligheterna är oändliga, och Stilfloristerna ger gärna råd och tips på personliga dekorationer som passar allra bäst för den enskilda personen och situationen.

Kontakta oss i butiken eller via telefon 013-13 53 00 för att beställa morgongåvan.