Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Prenumerera på färska blommor

Liten bukett i prisklassen 175 kronor

Både som privatperson och företagare kan du prenumerera på leverans av färska blommor och buketter från oss. Du kan välja att få passande blommor hemlevererade varje eller varannan vecka, och slipper lägga tid eller fundering på att beställa själv varje gång.

Det finns inga gränser för hur stort eller litet blomstervärdet kan vara på prenumerationen och utöver blomstervärdet tillkommer endast budavgiften och en eventuell fakturaavgift (beroende på hur du väljer att betala din prenumeration).

Välj helt fritt vad du vill prenumerera på

Det går att prenumerera på vilka blommor som helst, såväl samma sorter varje vecka som olika varje gång. Det kan exempelvis var en bukett av en viss storlek eller ett visst värde, eller en snittdekoration (det vill säga snittblommor arrangerade i oasis i en kruka eller liknande), en plantering eller en växt. Det går också att mixa mellan att få färska blommor i bukett eller växter i planteringar, helt enligt dina egna önskemål och behov!

Medelstor bukett i prisklassen 275 kronor

Det är den samlade mängden blommor, och huruvida du vill ha specifikt valda blomsorter eller inte, som påverkar priset. Du kan också välja olika blomstervärde per gång, om du exempelvis vill ha en större bukett inför storhelger eller i slutet av varje månad.

Vad kostar en bukett?

En bra bukett kan kanske kosta allt från 150 kronor upp till flera tusen kronor beroende på vilka önskemål du har på storlek och blomsorter. Även säsongen kan påverka priset, då vissa blomsorter kostar olika mycket beroende på årstid eller om det är en viss högtid (som jul eller Alla hjärtans dag).

För 150 kronor (inklusive moms) får man exempelvis en tulpanbukett eller en smal hög designad bukett med någon eller ett par coola blommor med grönt. För 300 kronor får man exempelvis en medelstor och fin bukett med mixade blommor och grönt. För 500 kronor får man vanligen en stor bukett med mixade blommor eller en medelstor bukett som innehåller olika mer exklusiva blomsorter eller stora rosor, eller en designad ringformad bukett. Och för 1 000 kronor och uppåt blir buketterna riktigt rejäla, eller kan innehålla många härliga rosor eller vara dekorerade på diverse exklusiva sätt.

Stor bukett i prisklassen 450 kronor

Du får kort sagt så mycket blommor som du själv väljer att prenumerera på. Vi skapar sedan alltid maximalt möjliga upplevelse för de pengar du vill lägga på blomprenumerationen, och får vi helt fria händer att välja blommor för en viss fast summa per vecka så väljer vi alltid de mest prisvärda alternativen!

Komplettera med vas eller andra tillbehör

Det går också bra att hyra vaser, krukor och skålar som passar varje blomleverans. Priset varierar beroende på vad det är för vaser, men vanligen från 25 kronor och uppåt per leverans. En hyrd vas hämtas i efterhand av vår budförare i samband med att nästa leverans sker.

Det går även att komplettera en blomprenumeration med prenumeration på alla produkter vi har i butiken, som exempelvis chokladstrutar, lakritsaskar eller handgjorda praliner från Ölandschoklad.

Leveranskostnad

Stor designad bukett i prisklassen 600 kronor

Vid prenumeration på blommor och eventuella tillbehör från oss gäller samma budavgifter som för våra övriga leveranser, det vill säga från 59 kronor per leverans beroende på avståndet från butiken.

Beställning och betalning

Du kan beställa din prenumeration genom att besöka butiken, eller ringa oss på 013-13 53 00, eller fylla i formuläret för beställning av prenumeration.

För företagare kan vi alltid, oavsett belopp, fakturera prenumerationen månadsvis i efterskott mot en fakturaavgift på 23,20 kronor + moms. För privatpersoner kan vi vanligen fakturera belopp upp till 1 500 kronor mot en fakturaavgift på 29 kronor inklusive moms. Fakturering till privatpersoner sker en eller två gånger i månaden beroende på beloppets storlek. För prenumerationer till ett ännu högre pris kan hela eller delar av summan behöva förskottsbetalas inför det allra första leveranstillfället.  

Det går även alltid att betala en prenumeration i butiken, med kort, kontanter, swish eller blomstercheckar från Euroflorist.