Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Bilder på buketter

Hos Stilfloristerna finns det alltid ett brett utbud av snittblommor, så att buketter i alla former, färger, storlekar och stilar kan skapas, för alla tänkbara situationer (kärleksbuketter, födelsedagsbuketter, morsdagsbuketter, kondoleansbuketter, begravningsbuketter, studentbuketter etcetera). 

Vi ställer samtidigt mycket höga krav på blommornas kvalitet för att en bukett ska hålla sig fin så länge som möjligt. Dessutom levererar vi alltid buketterna elegant inslagna,  i svart papper eller i cellofan beroende på situation.

Vi skapar såväl "traditionella" buketter ,med de mest vanliga blomsorterna, som mer nyskapande former, med ovanliga blomsorter. Vi brinner extra mycket för att skapa personliga buketter för varje enskilt tillfälle, så att varje kund får en så unik och elegant bukett som möjligt, gärna anpassad efter årstid. Vi slår även ett extra slag för tåliga och tropiska blommor.

Här är några exempel på såväl "traditionella" som ovanliga blombuketter från Stilfloristerna, för olika typer av tillfällen. Och det är alltid möjligt att beställa vilken typ av bukett som helst från oss och inte bara det som vi visar som exempel och inspiration här.