Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blommor till invigningar

Snittarrangemang för exempelvis en invigning

Exempel på personliga blomsterarrangemang till företagsinvigningar.

Ska du ge en blomma till en invigning kan du enkelt få vår hjälp med att hitta precis rätt arrangemang, som passar den känsla och stil som ditt företag vill förmedla och som samtidigt passar extra bra för den som ska få blomman.

Vår erfarenhet är att en stor majoritet av de traditionella invigningsblommorna från olika samarbetsparter och kunder består av en vit orkidé i kruka. En sådan invigningsblomma blir ofta ganska anonym och opersonlig, även om den är fin.

Vi rekommenderar alltid företag att skicka mer personliga och kundanpassade blomsterarrangemang till invigningar, så att blomman uppmärksammas mer och blir ett extra fint minne, och troligen ett glatt samtalsämne, hos den som tar emot blomman.

Snittarrangemang för exempelvis invigningar

Exempel på färgstarka eleganta invigningsarrangemang

Vi har stor erfarenhet av att förstärka företags visuella identiteter, grafiska profiler och unika värdegrunder med hjälp av blommor. Ofta kan små detaljer och finesser göra enormt stor skillnad för hur finurligt och genomtänkt en invigningsblomma uppfattas av den som får den. Det kan handla om att jobba med rätt färger i förhållande till ens företagsprofil, eller att tillföra produkter som ens företag säljer.

Det kostar vanligen inte mer att skicka en kundanpassad invigningsblomma från oss än vad det kostar att skicka en mer anonym orkidé i kruka.

Kontakta oss så hjälper vi till med de oförglömliga läckra arrangemangen!

Exempel: Kundanpassat arrangemang till en fisk- och skärgårdsrestaurang i Stockholm.