Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Vi erbjuder riktigt snygga och prisvärda julgrupper!

Välj färdiga arrangemang i butiken eller beställ kundanpassade unika planteringar 


 

Exklusiva julrosor och vaxade amaryllisar. Prisexempel från 299:-

Mycket färdigt att välja bland i butiken

I butiken har vi alltid ett stort utbud av färdiga advents- och julgrupper inför julen, i alla prisklasser, för dig som vill att det ska gå fort men som ändå vill ha något snyggt och tåligt. Det exakta utbudet av färdiga julgrupper och andra planetringar varierar i princip från dag till dag.

Beställ personliga och unika julgrupper 

Genom Stilfloristerna kan du få såväl enkla som riktigt eleganta julgrupper och julgåvor som passar just dina önskemål, och som ger en mer unik känsla.  Vi skapar gärna personliga lösningar för både privatpersoner och företag, till exempel för din familj och dina vänner, dina kollegor och anställda eller dina kunder och leverantörer och fixar de där extra detaljerna som verkligen gör skillnad. 

En Stilfloristernas moderna jularrangemang. Prisexempel499-699:-

För företag kan det exempelvis handla om att förstärka företagets visuella identitet med rätt färger och former som gör att den som får ta emot julgruppen upplever att "här har något verkligen tänkt till lite extra".

Med hjälp av Stilfloristerna kan du få julgrupper och andra julgåvor i vilken prisklass som helst och alltid med extra stilren elegans om så önskas. Genom att förbeställa kan du lätta få många arrangemang av samma sort, och garanteras att få dem exakt så som du önskar. Och vi kan vid behov leverera dina beställningar till vilken adress som helst inom hela Linköping med omnejd!

Läckra och smakfulla tillbehör

Vi kan erbjuda julgrupper som förutom växter och växtdekorationer innehåller olika smakfulla varor såsom glögg, sirap, olivolja, lakrits, bröd, kakor eller choklad, eller varför inte härliga tillval som doftljus, lackljus, värmeljushållare eller smycken. 

Vi skapar gärna paketlösningen som verkligen förhöjer den personliga julkänslan! Och givetvis ingår inslagning i cellofan om så önskas.

Leverans

Inom Linköpings kommun kan vi leverera julgrupperna måndag-fredag 09.00-18.00 och lördag 10.00-15.00, till såväl privatpersoner som företag. För utkörningen tillkommer en avgift, olika stor beroende på vart utkörningen ska ske. Inom Linköpings stad, inklusive ytterområden som Tallboda, Ullstämma och Lambohov erbjuder utkörning för endast 59 kronor (inkl. moms) per adress!

Fakturering

Läckra lila toner med lyxprismor. Prisexempel: 269-489:-

För dig som företagskund kan vi erbjuda fakturering. Förbeställer du julgrupper för mer än  1 000 kronor (exkl. moms) under november och december fakturerar vi kostnadsfritt.

Välkommen in i butiken så berättar vi mer, eller ring oss så hjälper vi dig att skapa den perfekta julgåvan!

Stilfloristerna

Nya Tanneforsvägen 19 (Drottningtorget)
582 42 Linköping
013-13 53 00
info@stilfloristerna.se

 

Se fler bilder med Stilfloristernas jul  >>>