Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blommor till jubileum, event, mässor och andra evenemang

Eventblommor

Exempel på helhetslösning, med blommor till scen, entré och bord i samma känsla, anpassad även för lokalen.

Intrycket av varje tillställning eller kampanjsatsning, som exempelvis ett jubileumsfirande, en årsstämma, en firmafest, ett mässdeltagande eller ett reklamevent för potentiella kunder, kan förstärkas med rätt blommor. Vi har mycket stor erfarenhet av att skapa kundanpassade helhetslösningar som verkligen gör skillnad för evenemanget.

Förstärk företagets visuella identitet

Vår grundrekommendation är att låta blomsterarrangemangen förstärka företagets visuella identitet, genom att plocka upp den grafiska profilens färger och former och på finurliga sätt kombinera detta med andra detaljer som förstärker företagets värden eller produkter.

Tänk på rätt helhetsintryck

Exempel: Blommor i Rix FM:s färger till VIP-tältets piedestaler.

Vi rekommenderar även varje företag att tänka på helhetsintrycket, så att varje enskild detalj på ett event binds samman som en röd tråd. Det kan handla om att en mässmonter ger rätt helhetskänsla, med blomsterarrangemang som verkligen är rätt i sammanhanget - inte bara snyggt för sig självt. Det kan handla om att under en jubileumsmiddag ha bordsdekorationer, scendekorationer, entrédekorationer och tack-buketter som harmonierar med varandra och verkligen passar det som företaget står för.

Eventblommor

Exempel på matchande dekorationer för bord och buffébord, anpassade för ett stort tält.

Undvik blommor som "bara" är snygga

Vid event avråder vi från att använda blomsterarrangemang och buketter som inte förstärker just den känsla som företaget står för eftersom en viktig vinst med blommorna då går förlorad. Och det kostar inte mer att använda rätt blommor för sammanhanget. Ibland kan det till och med kosta mindre. Det är mängden blommor som avgör priset - inte vad man gör med blommorna.

Kontakta våra prisbelönade och kreativa florister för att få hjälp med rätt kundanpassad helhetslösning med blommor till varje tänkbart event så blir upplevelsen garanterat den bästa tänkbara.