Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Prenumerera på färska blommor eller växtskötsel

Kundanpassad blomleverans

Vi kundanpassar leveransen av färska blommor så att de förstärker miljön. Här är blommor till en Japansk restaurang.

Vi bidrar gärna till att ert företags medarbetare och kunder kontinuerligt upplever en positiv och fräsch atmosfär, med blommor och arrangemang på bord och i fönster eller i receptioner och kontorslandskap. 

Prenumerera på färska blommor och buketter

Det går att prenumerera på leverans av färska blommor och buketter från oss, så att ditt företag varje eller varannan vecka får passande blommor utan att behöva lägga tid eller fundering på att beställa varje gång.

Det finns inga gränser för hur stort eller litet blomstervärdet kan vara på prenumerationen och endast en budavgift och eventuell fakturaavgift tillkommer. Det går att prenumerera på exakt samma blommor varje vecka eller olika varje gång.

Beställ prenumeration på färska blommor >>>

Skötsel av växter i Filbytergallerian

Med en skötselavtal tar vi hand om växterna så att de håller sig fräscha hela tiden. Här pågår arbete med växterna i Filbytergallerian i Linköping.

Det kan exempelvis handla om en bukett i veckan till receptionen för kanske 200 kronor + moms, eller en snittdekoration för 400 kronor till konferensbordet varannan vecka, eller en stor elegant entrédekoration med färska blommor inför varje veckoslut, eller om många små buketter för företagets allmänna utrymmen eller kontor. Det är den samlade mängden blommor , och huruvida specifikt valda blomsorter ska vara med eller inte, som i första hand avgör priset. Får vi fria händer att skapa maximal upplevelse för en viss fast summa per vecka så väljer vi alltid de mest prisvärda alternativen inom ramen för den känsla företaget står för.

Det går också bra att hyra vaser, krukor, skålar och ställningar för varje blomleverans.

Vår leveransavgift inom Linköping är 55,20 kronor + moms per adress. Vi kan även leverera blommor på prenumeration inom övriga Östergötland, mot en leveransavgift som beror på avståndet från vår butik. 

Prenumerera på växtskötsel

Det går att ta hjälp av oss med underhåll och skötsel av företagets alla växter. Vi både säljer och hyr ut passande växter i alla storlekar och erbjuder skötselavtal från 199 kronor + moms per gång. Priset beror på antalet växter, typen av växter och växternas utspriddhet.

I skötselavtalet ingår alltid vattning, gödning, allmän översyn och omplantering. När växterna hyrs av oss ingår även vissa kostnadsfria byten av växter.

Be oss gärna om en offert för regelbundna snittblomsleveranser eller fortlöpande skötsel av krukväxter/gröna växter, eller fråga oss så berättar vi mer.