Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Bordsdekorationer

Stilfloristerna älskar att hjälpa till med passande blommor och dekorationer till middagsbordet. Helhetskänslan kring allt ifrån en romantisk middag för två till gigantiska festmiddagar förhöjs enormt med rätt bordsdekorationer.

Ofta ska hela tillställningen och situationen kanske ha ett visst tema, och då bör temat gå igen i valet av färger, former och blommor, för såväl matbord och buffébord som entréer och scener. Här bjuder vi på ett axplock av Stilfloristernas alla arrangemang, i alla tänkbara prisklasser. 

Exempel på små bordsdekorationer med färska snittblommor i glas:

I stort sett vilka blomster som helst, i många varianter av glas, är möjliga att beställa - både för köp och hyra. Priset kan variera mycket beroende på val av blommor, storlek på glas och antal lika dana dekorationer. En genomsnittsbudget för en sådan bordsdekoration med en medelstor blomma av hög kvalitet, inklusive dekorationsgrönt, glaskross, arbetskostnad och hyra av glas brukar ligga kring 95kr/st (inkl. moms) med 10 lika dana dekorationer. Styckepriset brukar bli högre med färre dekorationer och lägre vid ännu fler.

Exempel på lite större arrangemang med lösa blommor i glas och porslin:

Stilfloristerna har ett bra utbud av glas och porslin i alla storlekar för att kunna skapa unika och häftiga bordsdekorationer - för köp eller hyra. Och vilka snittblommor som helst går att använda med en eller flera av det porslin och glas som finns i butiken. Priset varierar enormt mycket beroende på val av blomsorter, storlek på glas och porslin, och antalet dekorationer som ska göras. En lämplig budget för en större dekoration av detta slag, till ett runt bord, är från 300-400kr/st inklusive alla blommor, arbetskostnader och hyra av glas/porslin.

 

Exempel på höga och pampiga arrangemang med snittblommor:

 

Exempel på låga större dekorationer med snittblommor i fat och skålar:

Exempel på bordsdekorationer med snittblommor i kransform:

 

Exempel på dekorationsbollar med snittblommor - för fat eller pokaler:

 

 

Exempel på stora och låga modernt designade bordsdekorationer:

 

 

Exempel på växtarrangemang (planteringar) som bordsdekorationer:

 

Exempel på blomdekorerade ljus som bordsdekorationer:

Exempel på höga och smala buketter som bordsdekorationer:

Priser för bordsdekorationer varierar enormt beroende på val av blommor, storlek och säsong. För stora middagar där många lika dana vaser behövs kan Stilfloristerna hyra ut vaserna. Stilfloristerna kan även leverera dekorationerna direkt till middagslokalen; kostnaden varierar beroende på antal dekorationer och avstånd från butiken till lokalen. Vid köp eller hyra av ett stort antal dekorationer i en helhetslösning ingår ofta på-platsen-service.

Välkommen in i butiken för mer tips och kostnadsförslag.