Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Stilfloristernas årskrönika

Årskrönika 2016

Under 2016 tilldelades Stilfloristerna den mycket ärofyllda utmärkelsen Årets Butik på Handelsgalan i Linköping. Under året kom även Stilfloristernas riktigt stora internationella genombrott, omtalad som en av världens ledande butiker när det gäller kreativitet och nytänkande, och enda testbutiken i Sverige för flera världsledande odlare. Stilfloristerna fortsatte växa snabbt i sociala medier och nådde närmare 72 000 följare på Facebook och 11 000 följare på Instagram - mer än någon annan blomsterbutik i hela Sverige. Ett fantastiskt år helt enkelt!Årskrönika 2015

Det goda ryktet om Stilfloristernas höga kreativa förmåga och service har fortsatt att spridas i snabb takt under 2015, och mängden uppdrag och kunder har ökat enormt. Särskilt kul har det varit att Stilfloristerna blivit Sveriges mest följa blombutik på Facebook, med över 56000 följare, och att vi dagligen bjuder tusentals florister på Instagram på inspiration från vårt kreativa arbete. 


Årskrönika 2014

Att summera ett helt år hos Stilfloristerna med bara 10 bilder är en utmaning, men just det har vi ändå försökt göra 2014. Men det blir bara en bråkdel av alla fantastiska uppdrag och förtroenden som ryms i årskrönikan - även om varje litet uppdrag eller enskilt möte med en kund varit nog så viktigt och underbart - oavsett om det varit i glädjestunder eller sorg, eller om det varit privatpersoner eller företag som velat ha vår hjälp. Det har varit alla fantastiska kunder tillsammans som gjort året till ett underbart år för oss!

 

Årskrönika 2013

År 2013 blev ett enormt händelserikt år för Stilfloristerna, med massor av spännande uppdrag och förtroende från såväl privatkunder som företagskunder. Vi har summerat året i 12 bilder/ämnen.