Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Blommor till studenten, balen och midsommar

 

Låt dig inspireras av Stilfloristernas läckra blommor för studenten, balen och midsomamrfirandet. Här visas några av alla exempel från butiken. 

Blommor till balen

Stilfloristerna hjälper gärna till att utforma rätt balblomma till tjejen, som matchar klänningen. Det kan vara allt från en ensam blomma med några strån till flera blommor i en snyggt lindad bukett - helt utifrån varje enskilt önskemål. Även killen kan ha en blomma i form av ett coursage, som är en blomma på vänster kavajficka. Den blomman matchar lämplgen tjejens balblomma, som en detalj som visar att balparethör ihop. Balblommor bokas lämpligen alltid i förväg, så att exakt rätt blommor, rätt lindade, finns på plats i butiken inför balen.

Blommor till studenten

Till studenten kan Stilfloristerna hjälpa till med allt från enkla rosor att hänga runt halsen på studenten (rosor i olika färger, och ofta med gulblått band) till stora och små buketter eller bordsdekorationer. Stilfloristerna kan även hjälpa till med helhetslösningar, som björkarrangemang, utsmyckning av festlokaler och presentpaket för den inredningsintresserade studenten. Det finns alltid färdiga studentblommor i butiken inför studenten, men det är ändå alltid en fördel att beställa i förväg för att floristen ska få god tid att utforma varje arrangemang så att det blir sådär perfekt som studentdagen ska vara.

Stilfloristerna har även olika studentnallar i butiken, som såväl kan hängas kring halsen på studenten som sättas i buketter och blomarrangemang.

Blommor till midsommar

Midsommar är för många den svenskaste av traditioner, med sommarblommor och extra mycket i gult och blått. Stilfloristerna hjälper gärna till att skapa buketter, bordsdekorationer och andra blomarrangemang som passar såväl det traditionella midsommarfirandet som det mer moderna eller annorlunda firandet. Det kan exempelvis vara en skön kontrast mot allt annat gult och blått kring midsommar att välja blomarrangemang i andra färger och former, eller att kombinera det gulblå med spännande detaljer, stilrena silverfat eller klarröda jordgubbar. Stilfloristerna har även ett bra utbud av skålar, fat och ljusstakar som förhöjer känslan under midsommarfirandet.

Stilfloristerna hjälper gärna till att göra proffsiga hårkransar för midsommarfirandet, och lindar då väl valda blommor för hand i en ring med individuellt anpassad storlek. Så hårkransar behöver beställas i förväg så att floristen får tid att skapa den på rätt sätt.