Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Fat, skålar och andra inredningsdetaljer

Asa Selections fantastiska vägg hos Stilfloristerna, kompletterad med olika andra inredningsdetaljer

Stilfloristerna i Linköping har ett spännande utbud av inredningsdetaljer, med såväl klassisk formgivning som modern design, i olika prisnivåer och för alla tänkbara tillfällen.

Välkommen in i butiken för att botanisera bland bordsvaser, golvkrukor, fat, skålar, ljusstakar, doftljus, bordsdekorationsdetaljer, praliner, smycken, kort, vajerhängda vaser, doftdosor, lackljus, godisaskar och mycket mer!

Stilrent och tåligt från tyska Koziol

Stilfloristerna säljer ett väl utvalt sortiment av tyska Koziols plastprodukter, som exempelvis våningsfaten Babel, skålarna Palsby och väskorna Taschilino och Taschilini - samtliga i olika färger. Från Koziol erbjuder vi även hängande väggavskiljare och olika dekorationsdetaljer för väggar, fönster och arrangemang.

Elegant dansk design

Elegant 3-våningsfat från Asa Selection

Hos Stilfloristerna finns ett noga utvalt sortiment från danska designer och leverantörer som Henrik Steen, Cozy Living och Broste. Förutom ljusstakar och kandelabrar i olika storlekar erbjuder vi bland annat krukor, vaser, kakfat och andra inredningsdetaljer i olika material, som verkligen förhöjer den eleganta känslan i hemmet eller på kontoret.

Kökstillbehör från tyska Asa Selection

Förutom vaser och krukor erbjuder Stilfloristerna en rad porslinsprodukter från Asa Selection som passar utmärkt för köket, kaffebordet och middagen. Bland annat säljer vi eleganta våningsfat, tårtfat, båtformade fat, tekannor, koppar, muggar, pastatallrikar och äggkoppar som bidrar till att förhöja den stilrena känslan i hemmet, med tysk väldesignad kvalitet.

Inredning från tyska Kaheku

Vi har ett brett utbud av inte minst glaskrukor och glaspokaler från tyska Kaheku. Från samma leverantör har vi även en rad designade porsinlinskrukor, eleganta värmeljushållare i rostfritt stål, timglas och stora vaser i svart glas.

Eleganta inredningsdetaljer till lite lägre pris

Förutom eleganta inredningsdetaljer tillverkade i Sverige, Danmark, Tyskland och Belgien kan Stilfloristerna erbjuda ett noga utvalt sortiment av bra och prisvärda produkter tillverkade i Asien, men med svensk design och kontrollerad produktion. Bland dessa leverantörer, av exempelvis olika fat och ljusstakar, finns inte minst Wikholm form som kan förhöja den stilrena känslan till extremt bra pris.