Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Kort

Fotografiska kort från Per Benjamin

Per Benjamins fotografiska kort.

I butiken har vi sedan våren 2015 exklusiva kort med fotografier av blommor och arrangemang skapade av den svenske floristen Per Benjamin, som bland annat vunnit VM i blombinderi. Korten är dubbla och kvadratiska i två storlekar. Pris: 20 kr/st för de små och 40 kr/st för de stora. Utbudet av motiv och storlekar varierar efter säsong.

Fotografiska kort från Per Benjamin

Hos Stilfloristerna i Linköping hittar du Per Benjamins fantastiska kort med fotografiska motiv. De finns i olika färger, i stilren utformning, för varje tänkbart tillfälle - för blombuketter, växtarrangemang eller inredningsdetaljer.

Korten är dubbla, och finns vanligen i storlekarna 7x7cm respektive 15x15 cm. Pris: 25 kr/st för de små och 40 kr/st för de stora. Utbudet av motiv och storlekar varierar efter säsong.

Kort från Stig Kälvelid, till varje tillfälle, i elegant och stilren form, hos Stilfloristerna!

Några av Stig Kälvelids kort.

Budskapskort från QL-kort

Stilfloristerna säljer de populära och lite vanligare QL-korten, som är vita rektangulära kort med olika texter och budskap på. Korten är inte dubbla och finns i två storlek.ar Pris: 15 kr/st för de små och 30 kr/st för de stora. Utbudet av textbudskapen på korten varierar efter säsong.

Helvita och enkla kort

Helvita kort, utan text och bilder, finns i olika storlekar. Beroende på säsong kan även motsvarande enkla vita kort finnas med kompletterande ram, tonat foto eller skiss på. Pris: 5 kr/st.