Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Choklad och lakrits till vackra blommor

Tolv handgjorda praliner i elegant ask, från Ölandschoklad

Handgjorda praliner från Svenska mästaren i pralinbakning.

För att förhöja känslan av buketten eller krukväxtarrangemanget som du ger bort till någon kan vi, förutom eleganta smycken, erbjuda en rad kompletterande ätbara varor, som exempelvis handgjorda praliner, choklad i snyggt papper, lakrits, olivolja eller glögg.

Handgjorda praliner

Stilfloristerna säljer i perioder handgjorda chokladpraliner från Ölandschoklad (praliner från svenska mästaren och VM-tvåan), snyggt paketerade i ask och utsökta som komplement till någon av våra eleganta buketter eller planteringar. Observera att utbudet är begränsat. 

Läckra svenska lakritspraliner.

Lakrits från Haupt och Lakrisfabriken

Vi har ett utvalt sortiment av lakritsprodukter från svenska Haupt. I perioder har vi även lakrits från svenska Lakritsfabriken. Det exakta sortimentet av lakrits varierar lite efter säsong.

Chokladkakor och chokladstrutar från Malmö chokladfabrik

Som anslutna till Euroflorist kan Stilfloristerna erbjuda Malmö chokladfabriks chokladkakor och chokladstrutar till riktigt bra pris som komplement till buketten eller växtarrangemanget. Exakt utbud av smaker, i både mörk och ljus choklad, varierar efter säsong.

Extra fin olivolja från Portugal.

Olivolja, glögg, sirap och saft

Vi har ofta en utvald leverantör av riktigt fin olivolja, som passar utmärkt som gåva ihop med en bukett eller som komplett i läckra planteringar och arrangemang.

I samarbete med SpiceTree erbjuder Stilfloristerna olika göggsorter, efterrättssiraper och safter som komplement till den optimala "gå-bort-presenten". Utbudet varierar efter säsong.

Bröd och kakor

Vid vissa perioder kan Stilfloristerna erbjuda olika tilltugg som hårt bröd, skorpor och kakor från utvalda leverantörer, som utmärkta komplement i det optimala "ge-bort-arrangemanget".

Sveriges bästa praliner, från Ölandschoklad.