Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


 Sommaröppet i butiken!  

Vi har öppet hela sommaren, men med lite kortare öppettider än vanligt.

Måndag-fredag: 12.00-17.00
Lördagar:          10.00-13.00

Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-12-15

Stor uppmärksamhet internationellt sätter Linköping på kartan

Stilfloristerna uppmärksammas allt oftare internationellt, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller nytänkande och kreativitet. Det är inte bara via sociala och digitala medier, utan också i pappersmagasin som Stilfloristerna får allt större utrymme.

I veckan kom exempelvis nya numret av Fusion Flowers ut - världens ledande floristiska magasin med utgivning i 75 länder. I ett sexsidigt reportage lyfts Stilfloristerna fram, med den unika stilrena stilen.

- Det är fantastiskt roligt att en liten butik i Linköping är så omtalad internationellt. Det är många florister från precis hela världen som följer vårt arbete och blir inspirerade, säger Jimmy Englund, en av Stilfloristernas grundare.

Även i nummer 7 av det internationella och digitala magasinet Floral Fundamentals finns ett reportage om just Stilfloristerna. Till den tidningen är dessutom Jimmy Englund en av huvudinspiratörerna, utsedd till en av världens mest kreativa florister.

- Jag ingår, som en av få utvalda florister från hela världen, i det team som skapar dekorationer för inspiration till magasinet, säger Jimmy Englund. I nummer 6 finns extra många "stilfloristiska" dekorationer med, inklusive magasinets framsida.

Samtidigt fortsätter Stilfloristerna att växa internationellt i sociala medier, där tusentals florister från hela världen varje dag följer butikens arbete och kreativitet.

Stilfloristerna är den blomsterbutik i hela Sverige som har flest följare på Facebook - över 71 000 följare. På Instagram har Stilfloristerna över 10 000 följare, och växter med minst 100 nya i veckan. Många är florister från världens alla hörn.

- Det är fantastiskt roligt att vi, som liten lokal butik, kan sätta Linköping på kartan i världen. Och det är kul att många också uppmärksammar det. Även i veckans nummer av den lokala veckotidningen Linköpingsposten. Det är väl nästan bara den lokala dagstidningen i Linköping som inte uppmärksammar hur stort Linköping har blivit internationellt inom floristbranschen, säger Jimmy Englund.Tillbaka till översikten