Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


 Sommaröppet i butiken!  

Vi har öppet hela sommaren, men med lite kortare öppettider än vanligt.

Måndag-fredag: 12.00-17.00
Lördagar:          10.00-13.00

Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-11-08

Stilfloristerna öppnar extra blombutik i Linköping

Stilfloristerna, som tidigare i år utnämndes till Årets Butik 2016 på Handelsgalan i Linköping, öppnar en extra blomsterbutik. Den nya butiken blir rosa, och invigs på torsdag den 10 november, på övre plan i Gränden.

- Vi har fått många frågor och önskemål från Linköpingsborna om att ha en butik även i innerstaden. Nu hittade vi en passande lokal som vi ska testa under några månader, säger Jimmy Englund, butikschef och konstnärlig ledare för Stilfloristerna.

Stilfloristernas ordinarie blomsterbutik vid Drottningtorget i Tannefors var först i Sverige med att inredas helt i svart, och har under de nästan fem år som butiken har funnits hunnit bli välkänd såväl i Sverige som utomlands för den nyskapande stilen. Nu är tanken att också den nya butiken ska bli unik och omtalad.

- Vi skapar något så annorlunda som en rosa blomsterbutik, med massor av rosa julskyltning. Vi älskar att vara nyskapande och att bidra till att sätta Linköping på kartan som staden där man som kund kan hitta det lilla extra, säger Jimmy Englund.
Stilfloristerna hade en extra julbutik för två år sedan, i galleria Filbyter. Också då inreddes butiken på ett annorlunda sätt, och responsen från kunderna var mycket positiv.

- Jag verkligen älskar hur cool den nya butiken i Gränden är. Det ska bli fantastiskt roligt att få öppna den och kunna underlätta för alla kunder som så länge önskat att vi ska finnas där, säger Jimmy Englund.

Den nya extrabutiken i Gränden är tänkt att finnas åtminstone till och med januari 2017. Den kommer inte att ersätta den ursprungliga lilla svarta butiken i Tannefors, utan vara ett komplement med nya typer av planteringar, arrangemang och inredning.Tillbaka till översikten