Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-10-13

Inspiration för över 200 florister i Stockholm

För tredje gången höll Stilfloristerna under onsdagen i en floristisk inspirationskväll på Florahallen i Årsta. Omkring 240 florister från Storstockholm besökte inspirationen.

Stilfloristerna har en lång tradition av att erbjuda blomsterbutiker och blomstergrossister kurser och inspirationskvällar riktade till florister som vill få ny inspiration av såväl nyheter från blomsterodlare som nya tips och idéer på modernt floristiskt skapande.

En av de grossister som Stilfloristerna regelbundet besöker är Florahallen i Årsta, där i år omkring 240 florister samlades för att titta på medan Stilfloristerna skapade och inspirerade.

- Det är fantastiskt kul att nu för tredje gången vara på Florahallen och hålla en inspiration för florister. Vilken härlig feedback vi får från våra kollegor i Stockholm med omgivning, säger Jimmy Englund, butikschef för Stilfloristerna och ansvarig för butikens kurs- och inspirationsverksamhet.

Förutom Jimmy Englund, som vanligen alltid närvarar vid inspirationstillfällen, var denna gång även Joakim Anrell med, som är Stilfloristernas vd.

- Det var premiär för mig som inspiratör, och det var ju fantastiskt roligt att få träffa så många underbara kollegor från andra butiker, säger Joakim.

Under kvällen låg fokus på två temaområden: moderna begravningar samt bröllop.

- Mest uppmärksamhet fick nog vår annorlunda kistdekoration, samt våra stilrena hjärtdekorationer, säger Jimmy.

För att kunna visa de nyaste utbuden av snittblommor har Stilfloristerna direktkontakt med utvalda odlare, och kunde därför ta mig sig ett spännande sortiment av blommor att skapa med under kvällen.

- Vår viktigaste råvara är riktigt bra blommor. Det är verkligen än tillgång att ha bra kontakter med odlarna, som ofta finns i Holland, för att kunna testa nya sorter och visa vilka otroliga möjligheter som finns med utbudet av snittblommor, säger Jimmy.

Stilfloristerna kommer under resten av hösten att visa bilder på en del av inspirationskvällens skapelser på Facebook, Instagram och Twitter.Tillbaka till översikten