Stilfloristerna - den moderna blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i Linköping

  

 

Begravningsblommor med genuint floristiskt hantverk, för fina minnen, finns i vår webbutik www.binderier.seBegravningsblommor finns på www.binderier.se

Köp direkt på www.binderier.se

Du kan nu enkelt och tryggt beställa alla slags begravningsblommor direkt på webben. På www.binderier.se finns Sveriges största utbud av begravningsbinderier, för genuint floristiskt hantverk och trygg leverans till alla begravningar i Linköping med omnejd.

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 69kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2016-12-10

30-dagarsjubileum för extrabutiken i Gränden

Stilfloristernas extrabutik i galleria Gränden i Linköping öppnade den 10 november. Nu har en hel månad hunnit gå och butikschefen Jimmy Englund summerar de första 30 dagarna:

- Det har varit en kul månad, där vi har sett att också andra Linköpingsbor än de som brukar besöka vår ordinarie butik, har haft lättare att få vår hjälp. Och det var precis vad vi hoppades på.

Extrabutiken i Gränden är tänkt att finnas i minst tre månader, för att kunna utvärderas av hur butiken och läget uppskattas av kunderna. Öppettiderna är desamma som för hela övriga gallerian.

- Att finnas i en galleria ställer alltid andra krav än att ha en fristående lokal. Vi vet att vissa veckodagar och vissa tidpunkter har fler kunder andra, och att de längre öppettiderna i en galleria förutsätter en extra stor kundtillströmning, säger Jimmy Englund.

- Efter vår testperiod blir det spännande att se om Linköpingsborna vill ha en blomsterbutik också i Gränden, mer långsiktigt. Det vore verkligen kul.

Stilfloristernas ordinarie butik vid Drottningtorget i Linköping upplever just nu sin femte jul, och omsättningen har ökat med mellan 25 och 30 procent varje år hittills, vilket gjort behovet av en långsiktig extra lokal stor.

- Vi börjar bli trångbodda i takt med att efterfrågan på våra varor och tjänster ökar, och vi är inte främmande för att ha flera butiker samtidigt, som kan komplettera varandra och underlätta för fler Linköpingsbor att få hjälp med hållbart producerade produkter och ekologiskt odlade blommor, och hjälp av riktigt skickliga florister, avslutar Jimmy Englund.Tillbaka till översikten