Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-03-16

Stilfloristerna störst i sociala medier

Stilfloristerna har nu inte bara fler följare på Facebook än vad någon annan blomsterbutik i hela Sverige har, utan är också störst på Instagram.

Stilfloristernas Facebook-sida "Stilfloristerna i Linköping" (facebook.com/stilfloristerna) har i över ett år varit den svenska Facebook-sida som haft flest följare bland landets alla blomsterbutiker. Dessutom är det den lokala butik (ej kedja), sett till alla butiksbranscher i hela Sverige, som har allra flest följare på Facebook: över 72 000 följare. Endast ett tiotal butikskedjor har fler följare än vad Stilfloristerna har.

Under senvintern har även Stilfloristernas Instagram-sida "@stilfloristerna" kommit att bli den mest följda av samtliga blomsterbutiker i Sverige, och har i mitten av mars över 13 000 följare.

- Vi har verkligen vuxit snabbt på Instagram de senaste månaderna, och extra snabbt de senaste två veckorna. Som marknadsföringsstrateg för Stilfloristerna ser jag ett tydligt samband med att vi fick äran att skapa helt unika vinnarbuketter till Melodifestivalen i Linköping den 4 mars i år. De inlägg vi gjorde om det fick rekordstor respons, säger Joakim Anrell på Stilfloristerna.

- Riktigt bra dagliga inlägg, med kvalitativa bilder på noggrant utförda floristiska hantverk, är en stor framgångsfaktor. Att vi dessutom har text på både svenska och engelska har ytterligare ökat följarantalet mer globalt.

Stilfloristerna gör inlägg på Facebook och Instagram varje dag, för att bjuda kunder och floristkollegor på inspiration. Stilfloristerna har sidor även på Twitter och LinkedIn.

- Twitter använder vi för nyhetsrapportering, med en mer nyhetsintresserad publik, snarare än som inspiration för våra kunder. Generellt är Twitter en ytterst liten kanal för blomsterbutiker, men vi har närmare 100 följare där, vilket är mycket i branschen, säger Joakim Anrell.

I mitten av april firar Stilfloristernas Facebook-sida 5 år. Stilfloristernas Instagram-sida har funnits i knappt 3,5 år.Tillbaka till översikten