Stilfloristerna - den floristiska blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


 Sommaröppet i butiken!  

Vi har öppet hela sommaren, men med lite kortare öppettider än vanligt.

Måndag-fredag: 12.00-17.00
Lördagar:          10.00-13.00

Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-02-27

En av de mest kreativa för andra året i rad

Linköpingsfloristen Jimmy Englund från Stilfloristerna har för andra året i rad blivit utvald som en av världens mest kreativa florister. Han är nu den första svensken någonsin att bli vald två år i rad.

- Det är verkligen en stor ära, och jag känner mig mycket stolt över att få ingå i ett så kreativt team av florister från hela världen. Det är fantastiskt roligt, såväl för mig och Stilfloristerna som för Linköping.

Det är de världsledande floristiska magasinen Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som varje halvår väljer ut 8-10 florister från världens alla hörn, och som får i uppdrag att skapa det kreativa innehållet i magasinen. Magasinen ges ut i 75 länder i världen, under ledning av ägaren och chefredaktören Alison Bradley från Storbritannien.

- Jag är oerhört glad att jag har upptäckt Jimmy Englunds kreativa förmåga. Han och Stilfloristerna är verkligen nyskapande, och jag ser mycket fram emot att vi ska träffas igen, säger Alison Bradley.

Jimmy Englund, som sedan fem år är känd som butikschef och konstnärlig ledare för Stilfloristerna i Linköping, blev utvald som en av de åtta mest kreativa floristerna i världen i januari 2016, och reste då till Holland för att skapa massor av floristiska kreationer till magasinen. I år är Jimmy en av nio utvalda florister från värden, som träffas i Holland i mars.

- Det är enormt stort. Och jag känner att jag verkligen bidrar till att sätta Linköping och Sverige på kartan i världen, som en av de ledande inom floristbranschen. Jag har massor av spännande idéer på floristiska konstverk som det ska bli riktigt kul att få skapa i Holland, och få bidra med för att skapa ännu fler nya trender, avslutar Jimmy Englund.

Jimmy Englund är den enda utvalda floristen från Sverige i denna omgång, och den enda från Sverige någonsin hittills att ha blivit utvald två gånger. Totalt under åren har endast tre olika svenska florister blivit utvalda av Floral Fundamentals bland de mest kreativa floristerna i världen.

Läs mer om de floristiska magasinen på www.floralfundamentals.com och www.fusionflowers.com eller i appen Floral Fundamentals.

 Jimmy_Englund_02.jpg


Tillbaka till översikten