Stilfloristerna - den moderna blombutiken          

                        

 

Linköpings stilrena blomsterbutik!
Stilfloristerna - vid Drottningtorget/Nya Tanneforsvägen 19 i 


Beställ vår fantastiska bok!  

Vi har släppt marknadens största floristiska inspirationsbok om bröllops- och festbinderi: A floral engagement - wedding flowers. Boken har hela 412 sidor med floristisk inspiration! Den innehåller 1400 bilder på över 500 olika buketter och dekorationer, inklusive steg-för-steg-beskrivningar på hur vi har gjort olika typer av arrangemang. Dessutom ingår en komplett innehållslista över samtliga blommor och deras vetenskapliga namn, för alla buketter och dekorationer. Boken kostar 1295 kr och beställs via e-post: info@stilfloristerna.se 

 

Begravningsblommor med genuint floristiskt hantverk, för fina minnen, finns i vår webbutik www.binderier.seBegravningsblommor finns på www.binderier.se

Köp direkt på www.binderier.se

Du kan nu enkelt och tryggt beställa alla slags begravningsblommor direkt på webben. På www.binderier.se finns Sveriges största utbud av begravningsbinderier, för genuint floristiskt hantverk och trygg leverans till alla begravningar i Linköping med omnejd.

 

En glimt från vår härliga lilla svarta butik vid Drottningtorget i Tannefors.

Välkommen att få hjälp med blommor som passar just dig allra bäst!

Fest eller vardag, bröllop eller begravning, privatperson eller företag. Vi hjälper dig gärna med rätt blommor för varje tillfälle, oavsett om det är en enskild liten blomma eller ett helt koncept du söker, och oavsett vilken budget du har. Låt dig inspireras av våra skickliga och kreativa florister. Välkommen till Stilfloristerna!  

Beställ personliga arrangemang i butiken, via telefon 013-13 53 00 eller via info@stilfloristerna.se

 

Dags för bröllop?

Beställ gärna din personliga brudbukett från Stilfloristernas bröllopsflorister :-)

 Varje år hjälper vi omkring 200 brudpar. Boka in ditt bröllop hos oss, du också. 

Våra mycket erfarna och prisbelönade bröllopsflorister hjälper gärna till att förverkliga drömmar, med rätt personlig brudbukett i en magisk helhetskänsla ihop med dekorationer till altare, bord och festlokal.

 

 

Årets Butik 2016!

Stilfloristernas butikschef fick i uppdrag att besöka Kina i november, för att inspirera och utbilda kinesiska floristelever.

Stilfloristerna utsågs till Årets butik i Linköping 2016! Den prestigefulla utmärkelsen tillkännagavs på Handelsgalan i Linköping, efter att allmänheten fått nominera och rösta fram vinnaren. Och Stilfloristerna fick rekordmånga röster!

Stilfloristerna har samtidigt fått stora internationella framgångar, som en av världens ledande blomsterbutiker när det gäller kreativitet. Stilfloristernas konstnärliga ledare och butikschef, Jimmy Englund, har blivit utvald för andra året i rad av Floral Fundamentals och Fusion Flowers Magazine som en av världens mest kreativa florister.

Aktuella bilder från butiken

Låt dig inspireras av säsongens blommor och aktuella nyheter i butiken. Vi bjuder dagligen på inspiration och tips på Stilfloristernas sidor på Facebook och Instagram och publicerar varje vecka ett stort antal aktuella bilder från butiken på webbplatsen. 

 

Skicka blomsterbud från 89kr! 

Specialdesignad vinnarbukett till Andra chansen i Melodifestivalen i Linköping 2017.

Söker du maximal service och samtidigt personliga, coola och stilrena blomsterarrangemang och inredningsdetaljer som ger en extra härlig upplevelse, med hög kvalitet? Vår stilrena butik vid Drottningtorget/Drottningrondellen i Linköping erbjuder ett helt unikt koncept inom blommor och inredning, med extra brett utbud på snittblommor och buketter samt krukor, vaser och inredning som producerats på ett ekologiskt och ansvarsfullt sätt.

Stilfloristerna i Linköping kan ge dig som kund en komplett stilren eller personlig känsla av blombinderier, växtarrangemang och inredningsdetaljer för varje tillfälle, i olika prisklasser.

Vi erbjuder personliga och eleganta helhetslösningar för blommor till bröllop och begravningar, gör hembesök för konsultation om inredning, samt erbjuder kundorienterade kvällskurser för exempelvis möhippor, födelsedagskalas och damklubbar.

Att vi är ombud för för flera förmedlingstjänster gör det dessutom enkelt för dig att förmedla blommor för leverans i hela landet.

I vårt butikssortiment finns gott om unik och högklassig design för dig som söker det lilla extra. 

Vi ser fram emot ditt besök hos oss!  

Nyheter


Tillbaka till översikten

2017-04-10

Deltog i debutanttävling i Stockholm i helgen

Stilfloristernas ena delägare och grundare, Joakim Anrell, deltog under lördagen den 8 april i debutanttävlingen för florister, som arrangerades i samband med mässan Nordiska trädgårdar.

- Stilfloristerna har ju lång tradition av att tävla i floristik, eftersom det bidrar till att vässa sina floristiska färdigheter och fortsätta utvecklas för att ligga på topp. Men som vd har jag först på senare tid börjat med tävlingar, och känner verkligen vilken glädje det är att delta, säger Joakim.

Stilfloristernas alla fyra ordinarie florister är nu sedan ett halvår "tävlingsflorister". Sedan tidigare är framför allt butikschefen Jimmy Englund välkänd i tävlingssammanhang, med flera pallplatser i sitt cv.

- Det är superkul om vi alla fyra kan tävla på samma nivå framöver, i elitklassen, och vi laddar nu för SM-kvalet i september, där vi hoppas på att få fyra av de 30 platserna, fortsätter Joakim.

På debutanttävlingen i Stockholm i helgen deltog 30 florister, som fick i uppgift att skapa en krans med trädgårdstema för dekorering av ett bord. Joakim slutade på 15:e plats, i en mycket jämn tävling.

- Det var fantastiskt kul att delta, och jag är nöjd med vilken härlig krans jag skapade. Sedan jobbar ju jag, liksom butiken i övrigt, vanligen mer stilrent än "vilt trädgårdsaktigt", vilket nog syntes på min bordskrans, säger Joakim.

I höstas deltog Joakim på debutanttävlingen på Liseberg i Göteborg, och slutade då på tredje plats av de 30 deltagarna. SM-kvalet i blombinderi genomförs den 2 och 9 september, i Göteborg respektive Västerås.Tillbaka till översikten